Een gezellige en dorpse oase, dat is de sfeer in mijn nieuwe salon GUTS & GRACE. Mijn passie is MOOI HAAR dus voor al jouw haarwensen ben je hier aan het goede adres. Om het plaatje compleet te maken kan ik gelijk je wenkbrauwen shapen en kleuren als je dat wil. Maak het jezelf vooral gemakkelijk met een goede kop koffie of een heerlijke verse thee en een stapel tijdschriften op schoot.

Ik werk met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Zoals ELEVEN AUSTRALIA, BRUSH30/40, MINTENZ, HAIRVITAMINS OASE

Luister graag naar jouw persoonlijke wensen en geef graag advies – of je nu een totale metamorfose wil of de subtielste verandering, ik ben tevreden als jij vol vertrouwen en blij de deur uit gaat.

HOE HET BEGON

Januari 2020 liep ik, Maaike Zwaan door de Rijnstraat en viel mijn oog op het geweldige pandje in de Rijnstraat wat leeg stond. Er hing een telefoonnummer op het raam daar maakte ik dus gelijk een foto van! Thuisgekomen in de hectiek van een doorsnee gezin van 2 pubers en een baby van een 6 maanden had ik dit even geparkeerd en dacht het komt wel. Maar goed ook, dacht ik toen corona ons land veroverde en we halverwege Maart 2020 in lockdown gingen.

Het pandje in de Rijnstraat met het plan om daar mijn droom om een eigen salon te openen liet mij echter niet los. Zoals de meesten wel weten ben ik christen en leg ik dit soort dingen bij mijn hemelse Vader neer en bid ik voor rust en wijsheid voor zo’n nieuwe avontuur. Halverwege Juni toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt om te gaan kijken. Nou er was ‘no way back’ we waren er gelijk helemaal weg van. Dit is een prachtig pandje wat vraagt om gezelligheid.

This is me!!! Maaike Zwaan-Schaap